Restorano meniu

Dienos Pietūs

Birželio 25 - 26 dienomis

Daržovių salotos su tunais ir kiaušiniais 
(šviežios salotos, pomidorai, agurkai, konservuoti tunai, kiaušiniai, bandelė)

2,90

Šaltibarščiai su virtomis bulvėmis

1,70
Raugintų kopūstų sriuba su spirgučiais 1,30
Jautienos maltinukai su aštriu padažu 3,80
Vištienos - daržovių troškinys 3,40
   Bulvių plokštainis su grietinės-spirgučių padažu

2,30


Dienos kompleksas
Antradienį, birželio 25 d.
   Raugintų kopūstų sriuba su spirgučiais +
Jautienos maltinukai su aštriu padažu
4,30

Trečiadienį, birželio 26 d.
   Raugintų kopūstų sriuba su spirgučiais +
Vištienos daržovių troškinys          
3,90


Birželio 27 - 28 dienomis

Informacija ruošiama

 
 
   
 
  

 

 


Ketvirtadienį, birželio 27 d.
    

Penktadienį, birželio 28 d.
    


    

Restorano meniu

Itališki skrebučiai

1.

Skrebutis su baklažanais
Toast con melanzane

0,45
2. Skrebutis su saulėje džiovintais pomidorais
Toast con pomodori secchi
0,65
3. Skrebutis su keptomis paprikomis
Toast con peperoni fritti
0,65
4. Skrebutis su šviežiais pomidorais ir sūriu
Toast con pomodoro fresco e formaggio
0,45
5. Skrebutis su mocarela ir bazilikais
Toast con mozzarella e basilico

0,55

Sriubos

1. Itališka daržovienė
Zuppa italiana di verdure
2,20
2. Jūros gėrybių sriuba
Zuppa di pesce
6,20
3. Trinta voveraičių sriuba
Zuppa cremosa di finferli
4,80
4. Trinta baravykų sriuba
Zuppa cremosa di porcini
3,90
5. Trinta šparaginių pupelių sriuba su sūriu
Zuppa cremosa di fagioli verdi con formagio
3,10

Salotos

1. Daržovių salotos su tilapijomis
Insalata di verdure con tilapia
3,90
2. Cezario salotos su lašišiena ir krevetėmis
Insalata cesare con salmone e gamberi
5,90
3. Cezario salotos su vištiena
Insalata Cesare con pollo
4,40
4. Kalakutienos salotos su slyvomis
Insalata di tachino con prugne
4,60
5. Salotos su kepta antiena ir greipfrutais
Insalata con d'antara
6,30
6. Burokėlių salotos su jautiena
Insalata di barbabietole con carne di manzo
7,20
7. Liežuvio salotos su daržovėmis ir majonezo padažu
Insalata di lingua con verdure e salsa di maionese
3,70
8. Daržovių salotos su kiauliena
Insalata di verdure con carne di maiale
3,30
9. Graikiškos salotos
Insalata greca
3,30

Šaltieji užkandžiai

1. Bulvių ir silkių užkandėlė
Spuntino di patate e aringhe
2,60
2. Sūdytų lašišų užkandis
Spuntino di salmone salato
4,80
3. Totoriška lašišiena
Salmone tartaro
5,40
4. Mocarelos, pomidorų ir bazilikų užkandis
Spuntino di mozzarella, pomodoro e basilico
3,10
5. Baklažanų, pomidorų ir mocarelos užkandis
Spuntino di melanzane, pomodoro e mozzarella
3,60

Karštieji užkandžiai

1. Daržovių apkepėlė
Sformato di verdure
2,80
2.

Baklažanų, pomidorų ir mocarelos apkepėlė
Crumble di melanzane, pomodoro e mozzarella

4,00
3. Keptų lašišų užkandis
Spuntino di salmone fritto
5,90
4. Kiaulienos ir bulvių užkandis
Antipasto di carne di maiale e patate
2,90
5. Liežuvio ir bulvių apkepėlė mėlynojo sūrio padaže
Crumble di lingua e patate in salsa di formaggio blu
5,80

Karštieji patiekalai

1. Nilinio ešerio kepsnys su citrininiu grietinėlės padažu
Filetto di persico del Nilo con salsa di panna al limone
7,90
2.* Lašišų kepsnys mėlynojo sūrio ir pievagrybių padaže*
Bistecca di salmone in salsa di formaggio blu e funghi
8,30
3. Lašišų filė “ Creola“
Filetto di salmone “ Creola“
8,30
4.* Tilapijų kepsnys su pistacijomis baltojo vyno ir grietinėlės padaže*
Bistecca di tilapia conpistacchi in salsa di vino bianco e panna fresca
6,50
5. Krosnyje keptas upėtakis su daržovėmis
Trota cucinata in forno con verdure
7,20
6.* Vištienos filė baltojo vyno ir grietinėlės padaže*
Filetto di pollo con salsa di vino bianco e panna
5,50
7. Vištienos kepsnys su voveraičių padažu
Pollo fritto con salsa di finferli
5,80
8.* Krosnyje kepta kalakutienos filė su sezamais*
Filetto di tachino al forno con semi di sesamo
5,50
9. Anties krūtinėlė vyno-medaus padaže su špinatų garnyru
Petto d’anatra con salsa di vino e miele e con contorno di spinaci
12,80
10.* Pipirinis kiaulienos kepsnys su raudonojo vyno padažu*
Carne di maiale fritto con peperoni e salsa di vino rosso
5,60
11.* Kiaulienos medalionai su baravykais ir bulvių traškučiais*
Medaglioni di carne di maiale con funghi porcinie patate fritte
7,90
12. Kiaulienos kepsneliai varškės ir špinatų rožiniame padaže*
Novellarne di maiale in salsa rosea di ricotta e spinaci
5,40
13. Itališkas veršienos pjausnys su vytintu kumpiu ir mocarela
Scaloppine di vitello con mozzarella e prosciutto all'italiana
10,90
14.* Jautienos filė raudonojo vyno padaže*
Filetto di manzo in salsa di vino rosso
10,50

*- prie šių patiekalų prašome pasirinkti garnyrą

1. Ryžiai
Risso
0,40
2. Virtos bulvės
Patate bollite
0,40
3. Gruzdintos bulvytės
Patate arrosto
0,70
4. Krosnyje apkeptos bulvės
Patate cusinate in forno
0,60
5. Bulviniai kroketai
Crocchette di patate
0,90
6. Žaliosios salotos
Insalata verde
1,20
7. Troškintos daržovės
Verdure in umido
1,40
8. Troškinti brokoliniai ir žiediniai kopūstai
Broccoli e covolfiori in umido
1,30
9. Ant grotelių keptos daržovės
Verdure alla griglia
1,30

Itališki virtinukai ir makaronų patiekalai

1. Itališki virtinukai su kumpiu, varške ir grietinėlės padažu
Gnocchi italiani con prosciutto, ricotta e salsa di panna
3,20
2. Itališki virtinukai su špinatų ir rikota sūrio įdaru
Gnocchi italiani ripirni di spinaci e ricotta
5,70
3. Krosnyje užkepti itališki bulvių virtinukai
Gnocchi di patate italiani cucinati in forno
3,80
4. Itališki juostiniai makaronai su vištiena ir grietinėlės padažu
Tagliatelle con pollo e salsa di panna
4,90
5. Spagečiai su šonine ir grietinėlės padažu
Spaghetti con fianchetto di manzo e salsa di panna
4,20
6. Spagečiai su lašišos gabaliukais
Spaghetti con pezzetti di salmone
5,90
7. Vamzdeliai su kumpiu ir pievagrybiais
Penne con prosciutto e funghi champignon
4,60

Desertai

1. Karamelinis aguonų pyragas
Torta di papavero e caramello
2,00
2. Sūrio tortas “Filadelfija“
Cheesecake con “Philadelphia“
3,10
3. Pyragėlis “Fiori“ su cinamonu ir ledais
Fagottino "Fiori" con cannella e gelato
2,40
4. Panna Cotta
Panna Cotta
2,20
5. Varškės kremas su trintomis uogomis
Crema di ricotta con purea di frutti di bosco
2,30
6. Ledai su šviežias vaisiais
Gelato con frutta fresca
1,90
7. Ledai su priedais (pasirinktinai):
Gelato con accessory (di scelta):
1,60
        - kavos arba vyšnių likeris / liquore
        - šokoladas / cioccolato
        - trintos uogos / pure di frutti di bosco
        - riešutai / noci
8. Pieniškas kokteilis
Frullato
1,60

Vaikiškas meniu

1. Mini suvožtinis 
(bandelė, vištienos krūtinėlė, šviežios daržovės, fermentinis sūris, gruzdintos bulvytės, pikantiškas padažas)
Mini panino
(panino, petto di pollo, verdure fresche, formaggio olandese, patatine fritte, salsa piccante)
2,50
2.

Bulvinė pica “Skanumėlis“
(karštai rūkytas kiaulienos kumpis, fermentinis sūris, porai, pomidorai, kečupas)
Pizza alle patate “Che bonta“
(prosciutto suino affumicato a caldo, patatine fritte, formaggio olandese, porro, pomodoro, ketchup)

2,80
3.

Kukulaičiai kaip pas močiutę
(kiaulienos kumpis, gruzdintos bulvytės, agurkai, pomidorai, grietininis padažas)
Polpette della nonna
(prosciutto suino, patatine fritte, cetriali, pomodori, salsa di panna acida)

3,50
4.

Karameliniai blyneliai pasirinktinai su: obuoliais / trintomis uogomis / varške
Crespelle al caramello ripiene a selta con: mele / bacche frullate / ricotta

3,20
5.

Pieniškas ledų kokteilis pasirinktinai su: braškėmis / bananais
Frappe di gelato e latte a selta con: fragale / banane

1,60